Jonna Purojärvi Tunteella järjen puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Demarit; Antti Rinne; Verotus

Kyse on rahasta. Yllätyitkö?

Ei tule vappusatasta eläkeläisille. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/opposition-edustajilta-karut-arviot-a... Ei tule nopeampia junayhteyksiä. Koska. Kyse on rahasta, kuten Marin ilmaisee. Tämä onkin yllättävä tieto meille kaikille. Eikös sitä tulekaan enää seinästä? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/968d8fb0-1c77-46fe-b1e4-3224f2dae4c6 Mutta onneksi meillä on Tytti. Joka panee kuriin Puolan ja Unkarin. Koska hän on demari ja voi tehdä niin, koska haluaa.

Antti Rinne on Suomen Hruštšov

Sekavin tuntein katselin lähetystä eduskunnasta.

Inttämistä ja vakuuttelua. Että kyllä rahat riittävät ja että kyllä se siitä. Huominen päivä on parempi kuin tämä päivä. Että hevoset syövät heiniä, että kesällä paistaa ja sataa ja että merissä asuu kaloja…

Antti Rinne on kuin pääsihteeri Nikita Sergejevitš Hruštšov vuonna 1961. Tämä lupasi 10 vuodessa siirtymistä ”kommunismiin”, ”materiaaliseen runsauteen” ja ilmaisiin uusiin asuntoihin.

Antin jutut ovat samanlaisia - mahdottomia. Vähän kuin Hruštšovin:  

Demarien tappolinja torjuttava

Vaalien alla poliitikoilla ja politiikkaan ehdolla olevilla on vimmainen tarve tehdä toinen toistaan typerimpiä esityksiä. Suurella osalla näistä esityksistä ei ole mitään tekoa realismin kanssa. Verotus on yksi niistä politiikan alueista, johon kohdistuu mielikuvituksellisia ja vaarallisia avauksia. Kuka esittää kestävän kehityksen arvonlisäveroa, arvonlisäveron alarajan nostamista tai listaamattomien yritysten osinkoveron kiristämistä? Oho, nämä kaikki löytyvät demarien vero-ohjelmasta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä